Megvásárolható szmoking ing fajták

Rendelhető, méretre készítethető ingek

ing2

 

A szmoking ing az ingek egy speciális típusa.

A hagyományos ingektől a gallér állása és a mellrész kidolgozása különbözteti meg. Jellemzője, hogy az állógallér végei határozott szögben lehajlanak. A szmoking ingek duplamandzsettával stílusosak, amelybe nemesacél, drágakő, ezüst vagy arany mandzsettagomb kerül. A mellrészén gombok nélküli változatához speciálisan erre a célra készített díszgombok tartozhatnak. A szmoking ingek színe a leggyakrabban tört fehér, ez illik a fekete szmokingokhoz. Színes szmokingok esetében az ing színe a szmoking színével harmonizál. Szmoking inget csak és kizárólag csokornyakkendővel lehet viselni. Szmoking inghez spanyolöv viselhető (de nem kötelező kísérője), amely anyagában és színében a csokornyakkendő színéhez illeszkedik, és a hajtások rajta felfelé néznek. Szmokingos viselethez is jól passzol a díszzsebkendő, amely színében és anyagában vagy az inghez, vagy a nyakkendőhöz illeszkedik.

A szmoking ingek mellrészének kidolgozása lehet piés, zsabós, vagy betétes – (lurexes) ezüstszálas bevarrással. Készülhetnek díszgalléros kivitelben, gombolásuk lehet díszgombokkal, vagy rejtett
gombolással megoldva.

 

Szmoking Ing típusok

 

Piés szmoking ing

  • 5 piés fehér színű szmoking ing
  • Anyagösszetétel: 50% pamut, 50% viszkóz
  • Tisztítás: könnyen kezelhető, mosógépben mosható

A piés szmoking ing mellrészére párhuzamos hajtások vannak varrva, ami egészen elegáns összképet ad az öltözéknek. Ajánljuk különleges alkalmakra, esküvőkre, társasági megjelenésekre.

 

 

Ing fodor díszítéssel
(zsabós szmoking ing)

  • Három-három sor masnival díszített
  • Anyagösszetétel: 50% pamut, 50% viszkóz
  • Tisztítás: könnyen kezelhető, mosógépben mosható

A zsabós szmoking ing mellrészére párhuzamos fodrok vannak varrva, ami különlegesen elegáns összképet ad az öltözéknek. Ajánljuk különleges alkalmakra, esküvőkre, társasági megjelenésekre.

Dupla galléros szmoking ingek

  • Dupla galléros szmoking ing
  • Rejtett gombolás
  • Fehér és tört fehér színben

A díszgalléros szmoking ingek gallérjára egy kisebb, másik gallér van varrva, amitől különlegessé válik az ing gallérjának megjelenése. Ezt a szmoking inget különleges alkalmakra, esküvőre, társasági megjelenésekre ajánljuk.