SINCE 1923

Amiért érdemes cégünket választani:


1. Tradicionális, több generációs múlt
2. Tapasztalt szakember gárda
3. Speciálisgépek, minőségi segédanyagok, kellékek
4. Korszerű technológiák, minőség-ellenőrzés
5. Komplex szolgáltatások - különleges kéréseit is megoldjuk
6. Belvárosi üzlet, hét közben hosszított, ill. hétvégi nyitva tartás

Fitting Suit to Model
Tailor man working in his tailor shop

Cégünkről


A belváros szívében található szalonunk tradicionális, több generációs múlttal rendelkezik. Ügyfeleinket tapasztalt szakember gárdával, minőségi alap – és segédanyagokkal, kellékekkel várjuk Akácfa u-i Bemutatótermünkben.
Az elkészült termékek színvonalát az általunk alkalmazott korszerű technológia, szakértelem, tapasztalat és minőség ellenőrzés biztosítja, garantálja. Szolgáltatásaink széleskörűek, legyen szó egy apró igazításról vagy egyedi igény, méret alapján történő szabásról- varrásról.
Számunkra fontos az egyedi, alkalmi ruhák készítése során az igényes, minden részletében kidolgozott, harmonikus kollekció megvalósítása. Komplex szolgáltatásaink révén, megrendelőink különleges kéréseit is megoldjuk.
Célunk, hogy ügyfeleink mindig elégedettek legyenek az általunk nyújtott minőséggel, kiszolgálással. Sok szeretettel várjuk minden régi és új ügyfelünket belvárosi üzletünkben hétköznap hosszabbított, illetve hétvégi nyitva tartással, hogy segítségére, szolgálatára lehessünk.
 
Cégünk nem csak szmoking, zsakett, frakk és redingot öltönyök kölcsönzésével és értékesítésével foglalkozik, de teljes mértékig személyre szabjuk a hivatalos eseményre Önnek, így a fontos alkalmon öltönye nem lesz túl bő, vagy túl hosszú. Nálunk mindent egy helyen találhat, hiszen alkalmi megjelenéséhez biztosítunk mellényt, inget, mandzsettagombot, lakkcipőt, valamint egy teljes szakember csapatot, akik segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő kiegészítőket és az alkatához illő öltönyt.
Amennyiben Ön az alapoktól szeretne saját méretére és alkatára bármilyen alkalmi öltönyt készíttetni szabómestereinkkel, akkor kérjük látogassa meg a szabósági oldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen mindenki más és más, de mi mindenre találunk megoldást!
Amennyiben öltönyét kinőtte, esetleg bő, tekintse meg ruhaklinika oldalunkat, ahol nem csak öltönyének javítását és alakítását vállaljuk, de annak tisztítását is!


tailors.hu
ruhaklinika.hu
Tailor cutting fabric with large scissors