Ajánlatkérés

A ruhakölcsönzéshez kattints a “Termékek” menüpontra. Itt válaszd ki a kölcsönözendő ruhát, majd a méretet. A naptár segítségével jelöld be hogy mikortól kölcsönzőznéd az adott ruhát és hogy meddig. A maximálisan megadható intervallum 7 nap. Ha ennél hosszabb  távra szeretnél kölcsönözni, írj nekünk egy e-mailt vagy hívj telefonon. Ezután kattints a “Rent a Dress” feliratra. Ezzel a kosaradba helyezted a ruhát. Az online webáruházakhoz hasonlóan rendeld meg a terméket. Erre azért van szükség, mert így az ajánlatkérés megérkezik hozzánk, és fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Miután egyeztettünk időpontot, be kell majd jönnöd a szalonba, ahol lehetőség lesz felpróbálni a ruhadarabot. Ha az előre kiválasztott méret valamiért nem lenne jó, lehetőség van egyéb méreteket is felpróbálni. Amennyiben szeretnél ingek, cipők és egyéb kiegészítőket a szmokinghoz, a boltunkban ezek mind megvásárolhatóak.

A kölcsönzés során szükséges kaució letétele, amely a szmoking értékével azonos. Ezt természeten visszafizetjük, amennyiben a ruhát épségben visszakapjuk.

 

Szeretne részt venni egy barátjának, társa, rokona, vagy akár saját esküvőjén? Mi a helyzet a bállal, a hazatéréssel, a legénybúcsúval,  vagy más különleges eseményekkel, amelyekhez nagyon szépen kell öltözni? Ha igen, akkor érdemes megnézni a speciális szmoking bérlést. Választott szmoking bérlés, öltöny, blazer, mellény és szmoking. Az egyén megtalálhatja a tökéletes ruhát, hogy bemutassa a következő rangos eseményen. Amikor egy üzletből szmokingot bérelnek, az egyénnek elengedhetetlen, hogy megtudja a saját méreteit.. A szalonba való belépéskor a már kiválasztott méretekkel gyorsíthatják fel a szmokingok bérlési folyamatát. Mivel sokan bérelnek, így próbáljuk gyorsítani a folyamatot.

Mindenkinek megvan a saját stílusa. Ha egy adott személy kényelmesen érezheti magát egy adott stílusban, bizonyos színekkel, attól még egy másik személy lehet nem érzi úgy, hogy túlságosan alkalmas neki. Mivel mindenkinek megvan a saját preferenciája, a szmoking kölcsönzésnél  hatalmas választék van minden korosztálynak, méretű és alkatú személynek. A szmoking kölcsönző egy családi tulajdonban lévő vállalkozás, mely lassan 100 éves múltra tekint vissza. A leltárt napi szinten frissítik a legújabb stílusokkal és tendenciákkal. Válogatásaink több ezer stílusú, mellény színeket és kombinációkat kínálnak, amelyek tökéletesen megfelelnek a ruhák színének vagy esküvői témájának. Függetlenül attól, hogy mire van szükség, értékbecslésünk és kiválasztásunk valószínűleg minden költségkeretnek megfelel.

Egy modern esemény rendszerint megfelelő tervezést igényel arra, hogy megfelelő felszerelést érhessen el a ruházat számára. Ha egy kedvenc szmoking nem érhető el a készletünkben, mindent megteszünk annak biztosítására, hogy a te általad választottat kapjuk, ha kapcsolatba lépünk a partnereinkkel.